New Posts not Flagged

Anything related to the www.jpatch.com webpage or this forum.

New Posts not Flagged

Postby dcuny » Sat Apr 09, 2005 6:42 am

I've noticed for the last couple of weeks that new posts aren't being flagged the way they were in the past. I thought this might just be under Linux, but I've noticed it at work on my XP machine, so I'm not sure what the problem is.

Any yes, I did remember to log in (although that doesn't seem to take, either). :?
dcuny
 
Posts: 2902
Joined: Fri May 21, 2004 6:07 am

Postby sascha » Sat Apr 09, 2005 8:32 am

The only thing I've changed was that you can't post now without logging in first (due to spam).
The new posts flagging works for me. Has anybody else seen these problems?

Did you change your browser's cookie settings? phpbb seemst to set a cookie named "phpb2mysql_data" to recognize the user.
sascha
Site Admin
 
Posts: 2792
Joined: Thu May 20, 2004 9:16 am
Location: Austria

Postby dcuny » Sat Apr 09, 2005 9:45 pm

I'm using Firefox 1.0.2. The odd bit is that I can log in, so it's obviously accepting cookies. It sets phpbb2mysql_sid and phpbb2mysql_data. :?
dcuny
 
Posts: 2902
Joined: Fri May 21, 2004 6:07 am

Postby dcuny » Sat Apr 09, 2005 9:49 pm

Hrm... This appears to be a FireFox bug. Let me check it out again...

OK, it appears to be working again, never mind... :roll:

I deleted the cookies, and fiddled with some other values.

Thanks! :oops:
dcuny
 
Posts: 2902
Joined: Fri May 21, 2004 6:07 am

Postby dcuny » Sat Apr 09, 2005 10:27 pm

No, it's still seems to miss stuff. It's probably a FireFox bug, though. :?
dcuny
 
Posts: 2902
Joined: Fri May 21, 2004 6:07 am

Postby sascha » Sat Apr 09, 2005 10:41 pm

Hmmm... I use both Mozilla and Firefox and don't have any problems.
sascha
Site Admin
 
Posts: 2792
Joined: Thu May 20, 2004 9:16 am
Location: Austria


Return to Webpage

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron